Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

2013.03.22.
22:14

Írta: ugbody

Élet a pro karrier után...updated

Egyszer valaki megkérdezte tőlem,hogy szerintem mi marad meg,vagyis meg lehet-e tartani a gyógyszerekkel megszerzett tömeget/izmot -nevezzük akárminek most-tehát az a pozitív változás amit gyógyszerek szedésével előidéztünk meg/fenntartható-e további gyógyszerszedés nélkül? (tételezzük fel,hogy a pct hatásos volt,ergo a szervezet termel,és elegendő tesztót termel) Ha jól emlékszem azt válaszoltam,hogy talán,egy részét meg lehet tartani...nos ebben ma már nem lennék annyira biztos,bár azt hozzá kell tenni,hogy az említett kérdés idején sem voltam teljesen az...

Mert ugye mi történik ha abbahagyjuk az AAS szedését?PCT, aztán várakozás a semmire.És ekkor jön a hidegzuhany,ezért szoktam csodálkozni amikor valami lelkes ifjú titán büszkén hangoztatja,hogy ő aztán nem esett vissza kúra után.Persze,mert nem hagyott időt magának visszaesni...nem egy embert ismerek személyesen akinek a PCT után-ami rendben zajlott-ideiglenesen ugyan "visszaállt" a hormonszintje,de az a későbbiekben újra és újra lecsökkent,és ez az egyik ismerősöm esetében pl. 2 (!) évbe kerűlt az illetőnek amíg valamelyest rendeződött.(persze ezalatt az összes tömeget elvesztette,csupán amiatt, (szerintem) hogy napi szinten azon kellett aggódnia,hogy mi lesz ha ez nem rendeződik...)Ezért is létfontosságú a rendszeres vérvizsgálat például,mert ebből kiderül testünk pillanatnyi állapota.

Mivel a professzionális testépítők a testükből élnek,náluk nincs olyan,hogy két kúra közt.Ők azt az utat választották,hogy non-stop a legjobb formájukat kell mutatniuk,hiszen ez (is) jelenti nekik a megélhetéshez szükséges anyagiak forrását.De mint ahogy nem minden csak fekete és fehér,és ahogy nem egy tökéletes világban élünk,itt sem lehet a végtelenségig bűntetlenül doppingolni.Hogy ki meddíg bírja az jórészt egyéni tolerancia kérdése,de ki lehet jelenteni,hogy előbb.vagy utóbb (ez a rosszabb),mind meglakolunk testünk effajta kizsákmányolásáért...A legszembetűnőbb ez a profiknál,ugyanis ők akkor is reflektorfénybe kerülnek ha valami negatív dolog éri őket,míg ha az egyszeri Joe kidől a teremből azt esetleg egy szűkebb kör veszi tudomásul csupán...

Íme néhány példa arra ,hogy senki szervezete sem tolerálja a non-stop gyógyszerszedést: Scott Klein (30 RIP) harminc éves volt mikor holtan találták.A halál oka szív és érrendszeri jellegű volt ami társult még veseelégtelenséggel.Azt mondták a halála egyáltalán nem hozható összefüggésbe a szteroidhasználattal,de azért valljuk be őszintén nem sok harminas ember tér a másvilágra hirtelen csak úgy...

Tom Prince: Ő szerencsére nem halt meg,de szenvedett fertőzésektől és szintén veseproblémától. (majd láthatjuk,hogy a veseprobléma visszatérő gond profiknál)

Lee Priest: mindenkori legenda bejelentui visszavonulását állítólagos egészségügyi problémái miatt amit jórészt az "off" szezonban használt szemét kajának tulajdonítanak.Lee bevallása szerint nem erről van szó,hanem megcsömörlött a színfalak mögött zajló dolgoktól...

Milos Sarcev: visszavonult a magyar nagydíj után,amikor a 6.helyen végzett és nem tudott qalifikálni a Mr.Olympiára.Súlyos fertőzést szenvedett Syntholtól ami majdnem végzetes tüdőembóliához vezetett mikor egyelszabadult vérrög elzárta a tüdőartériáját.

Orville Burke: megsérült egy Olympia utáni fotósorozuaton,és könyök valamint térdműtétet kellett végrehajtani rajta.Az első orvosi team visszautasította a műtétet Orville gyatra egészségi állapotára hivatkozva,majd később egy másik csapat megműtötte ugyan,de súlyos problémák merültek fel a műtétnél és veseelégtelenség miatt kómába esett.Még mindíg kezelést kap,de bodys karrierjének vége.

Mike Francois: néhány éve a vastagbeleinek jó részét el kellett távolítani,rossz nyelvek szerint a túlzott szájon át szedhető gyógyszerek miatt.Életben maradt ugyan,de soha többé nem tér vissza.

Naaser El Sonbaty: feladta egészségügyi okokra hivatkozva a 2003-as bajnokok éjszakáját,egyben bejelentette profi karrierének végét.

Flex Wheeler: veseelégtelenség miatt profikarrierének vége

Shawn Ray:veseeélégtelenség miatt transzplantációra szorult,ez karrierének végét jelentette.

Don Long: vesetranszplantációját lányának köszönheti,ő mentette meg

Ron Teufel: (45 RIP) volt mikor elhunyt.

Ez csupán egy kis szösszenet volt abból amire nincs a nagyközönségnek rálátása...

Vagy nézzünk csak meg néhány egykori profit:

Arnold Schwarzenegger "egykoron és manapság"

arnold_then_now.jpg

Arnold-now.jpg

kevin levrone akkor

kevin levrone 100%.jpg

"most"

kevin levrone after.jpg

Mustafa Mohammad "akkor"

mustaffa mohammad than.jpg

"most"

Mustafa_Mohammad now.jpg

Tom Prince "akkor"

tom prince than.jpg

Tom manapság

tom_prince_now.jpg

Paul Dilett "akkor és most"

paul dillett.jpg

JanPierre Fux "akkor"

jan-pierre fux than.jpg

Mindkét combizmának szakadása után manapság

jan-pierre fux now.jpg

komment

Címkék: pro bodybuilders then & now

süti beállítások módosítása