Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

2016.09.04.
14:13

Írta: ugbody

Omnadren PharmaSwiss

A kelet európai (ukrán,bolgár) Omnadren gyártását a prágai PharmaSwiss vette át,Jelfa licensz alapján.Az összetétel valamint egyéb nem változott.Az új dobozt alább láthatjátok

omna_box.jpg
omna_leaflet.jpg
omna_leaflet_2.jpg
omna_box_2.jpg
omna_box_3.jpg
omna_amp.jpg

komment

Címkék: omnadren pharmaswiss

2015.11.14.
13:15

Írta: ugbody

Új Xtreme elérhetőség

Mind ismeretes a safe-mail hetek óta nem elérhető,ezért az új elérhetőség:

3kkk@tutanota.com

Megkérek mindenkit,hogy a régi @safe-mailes címre NE írjon többet!!!

komment

2015.05.28.
19:55

Írta: ugbody

Quick (P)Rimobolan update

A múltkori Primobolan poszt óta történt némi változás ami a török verziót érinti.

ugbody.blog.hu/2014/12/21/primobolan_methenolone_acetate_enathate

A gyártó Bayer-Schering a szer nevét Primobolan depot-ról Rimobolan-ra változtatta.Az erősségben és a kiszerelésben nincs változás továbbra is 100mg/ml-es.

Ez a verzió jelenleg még biztonságos vételnek számít.

Rimobolan

primobolan-depot-rimobolan-.jpg

komment

Címkék: primobolan primobolan depot methenolone methenolone enathate rimobolan

2015.02.28.
07:38

Írta: ugbody

HGH (somatropin) növekedési hormon (folytatva)

Ebben a postban megpróbálok elég sokmindent írni a nagy csodaszerről a növekedési hormonról.Kezdjük is:

1."Mennyi izmot fogok "felszedni" ha növekedési hormont használok?"

Ez az egyik leggyakrabban feltett kérdés a kezdő felhasználók körében.Mivel "felszedni" csak egy útszéli kurvát,valamint egy leesett taknyos papírzsebkendőt lehet,ezért a kérdést inkább fogalmazzuk át úgy,hogy mekkora izomtömeg növekedést érhetek el hgh használatával?

Röviden:

mindenki másképpen reagál a hgh-ra ezért a hatás sokmindentől függ.Normális körülmények között a sovány izomtömeg kb 20-30%-os gyarapodása figyelhető meg egy féléves intervallum alatt.Az eredmények minimum 2 hónap után kezdenek el látszani.

Hoszabban:

A várható izomnövekedés többféle dolog együttes hatásának köszönhető így pl: edzés mennyisége/minősége,genetika,étkezés,kor,alvás mennyisége és minősége,életvitel előzőleg alkalmazott szerek beleértve a hgh-t is,stb...

Durván megbecsülve aki alapvetően egészséges és első alkalommal használ hgh-t jó formában van (nincs elhízva és nem is csontsovány) edz 3-5 alkalommal hetente,naponata legalább 7 órát alszik és fehérjedúsan táplálkozik az számíthat 20-30% os növekedésre (a sovány izomtömegére értve a 20-30%,tehát annak a 20-30%-a) féléves használatot követően.

Az első használat hozza általában a legjobb eredményt,a további ciklusok már nem annyira hatékonyak mint az első,ez azért lehet mert:

a szervezetet meglepi a magas hgh és igf szint idővel azonban ehhez kezd alkalmazkodni de ekkorra már tapasztalható a 20-305-os teljesítménynövekedés.

ha már volt korábbi hgh vagy szteroidhasználat a test izomépítése már volt a plafonon,tehát ismeri ezt az állapotot,és mint köztudott a testünk csak annyi izmot "hagy magán" mint amennyi a napi rutin elvégzéséhez szükséges.A többit-akármennyire nem akarjuk-lebontja.

Első használat

Ha izomépítés a cél és az egyén először használ hgh-t az eléggé testszetős lehet.Nincs is nagyobb motiváció annál mint amikor az egyén a korábbi csúcsformáját átlépve folyamatosan javuló kondíciót mutat.Ezt adja a növekedési hormon.

2.Melyik a tartósabb a hgh-val elért izomnövekedés vagy a szteroidokkal elért?

Röviden:

az edzéssel egybekötött szteroidhasználat megnöveli az izomsejtek méretét.

az edzéssel egybekötött hgh-használat megnöveli az izomsejtek méretét és megsokszorozza azokat mivel arra ösztönzi a szervezetet,hogy építsen még újakat.

Hoszabban:

Az emberi test arra lett tervezve,hogy alkalmazkodjon és energiatakarékosági szempontból csak annyi izmot tart meg/fent amennyi a napi fizikai aktivitáshoz szükséges.Aki nehéz fizikai munkát végez pl favágó,sportolóstb. azon több tartalék izom van mint aki nem fizikai munkát végez napjai során,és ha csökkentjük a napi fizikai aktivitást szervezetünk alkalmazkodik hozzá és elkezdi lebontani afelesleges izmot mivel ha nem kell nem táplálja azt.de ez fordítva is igaz,ha olyan személy kezd el edzeni aki előtte nem mutatott fizikai aktivitást rövidesen megerősödik,itt is alkalmazkodik a szervezet a megnövekedett fizikai aktivitáshoz.

Az izomnövekedés intenzitása és gyorsasága fokozódik szteroid és hgh használatával.A szteroidok gyorsan feltöltik az izmot vízzel és fehérjével míg a hgh új izomsejt növekedésre készteti a szervezetet,valamint megnöveli a már meglévőket.

A szervezetet sajnos nem érdekli hogy az egyén milyen segítséggel szerezte izomtömegét szteroidokkal és vagy hgh-val esetleg természetes úton gyógyszerek nélkül,ha eljön az idő és úgy érzi hogy nincs szükség rá elkezdi lebontani azt.Elméletileg aki hgh-t használt a többlet izomsejtek miatt több tömeget kellene megtartania,ez azonban sajnos nem így van.Tehát ha a fizikai aktivitás lecsökken -mindegy hogyan szerztük izmaninkat-szervezetünk elkezdi lebontani azt.

Az izommemória

Ennyi negatívum után jöjjön egy kis pozitívum is ,mégpedig az izommemória,ami annyit jelent,hogy szervezetünk azt is észleli hogy ha már egyszer fel volt építve gy bizonyos szintig az izomtömegünk,majd a csökkenő fizikai aktivitás miatt ez leépült az ezt követő ismételten megnövekedett fizkai aktivitás hatására könyebben eléri azt mintha még sohasem elért szint lenne.Ez így eléggé masszívan hangzik egyszerűbben itt arról van szó ha már egyszer elértél egy szintet azt után sokkal könyebb újra elérned mintha még sohasem tartottál volna ott.

Ha a nulláról elkezdesz felépíteni egy csúcsforma fizikumot az eltarthat jónéhány évig még szerhasználattal is,de egy veterán aki kihagyott néhány évet pl pár hónap alatt szerhasználattal ott tarthat ahol korábban abbahagyta.Na ez az izommemória.

Ami a szervezet energiahatékonyságát illeti van megegy rosz szokása miszerint szeret zsírt raktározni roszabb időkre,mivel abból jobban nyer energiát.Sajnos a szervezetet nem érdekli a divat.Amíg mi szeretnénk izmosaklenni kis testzsír mellett,addíg a szervezetet csak a hatékony működésre törekszik.

Ha meg szeretnénk akadályozni hogy szervezetünk lebontsa a nehezen megszerzett izomzatunkat aktívnak kell maradni és rendszeresen edzeni,és ha nem akarjuk,hogy zsírt raktározzunk kis adagokat kell ennünk ami fehérjedús és szénhidrátban korlátozott.

3.Összehasonlítva melyik a jobb/hatásosabb a HGH vagy az IGF-1 long R3?

Az első és legfontosabb különbség az,hogy a hgh mindenkinél hat,az IGF viszont nem biztos.Ismeretlen okokból az IGF van akinél csodákat művel,van viszont akinél egyéltalán nem hat.

Azok akik jól reagálnak az IGF-re azoknál erős bedurranás edzésen,fokozott izomnövekedés,és gyors erőnövekedés várható.Mind a hgh és az IGF hasonló redeményt produkál cak az IGF gyorsabban.(azoknál akik jól reagálnak rá)

A hgh viszont az IGF-el ellentétben tartogat még számos előnyös tulajdonságot.Ilyen pl: általános jó közérzet idősebb korban is,szebb bőr,köröm,haj,stb...Felhasználják még úgynevezett"anti-aging" szerként is.A növekedési hormon fokozatosan növeli a szervezet saját IGF termelését.Napi 4 egység hgh körülbelül 300%-os Igf -szint növekedést eredményez,ez okozza a fokozott bedurranást,izomerőt és izomnövekedést.

Az IGF-et általában rövidebb ideig használják nem tovább mint 50 nap.A hgh-t viszont minimum hónapokig kell használni,hogy izomnövekedés szempontjából érezhető hatása legyen.

Tehát akkor melyik a jobb a hgh vagy az IGF-1 long R3?

Ha "csak" a gyors izomnövekedés a cél akkor az IGF.

Ha az izomnövekedés mellett számos más előnyös tulajdonság is szempont,és nem számít a sebesség akkor a HGH.

Ha a szervezeted nem reagál az IGF-re akkor is ott van még a hgh,mint egyfajta biztosíték.Sajnos azt előre nem lehet megmondani ki hogyan reagál az IGF-re anélkül,hogy próbálta volna.Viszont a HGH-ra szinte mindenki reagál,csupán annyi a differencia,hogy lasabb a feljlődés üteme az IGF-he képest.

4.Öregedés ellen hatásos a HGH?

Minden alkalommal amiko ez a kérdés felmerül az interneten van aki azzal érvel,hogy nincsenek megbízható hiteles tanulmányok ezzel a hatásával kapcsolatban a hgh-nak.Persze,hogy nincsenek mert ha az emberek erre rájönnének nem kellene-nem lehetne-őket teletömni különféle gyógyszerekkel és a nagy gyógyszergyár lehúzhatná a rolóHa ilyen tanitulmány megjelenne az ellentétes lenne a nagy gyógyszergyár érdekeivel miszerint  minél többféle gyógyszert eladni.A hgh árát nem lehetne az egekbe növelni mert az ázsiai konkurencia úgyis levinné azt ( erről bővebben később) ,tehát nem tudna akkorát kaszálni mintha rátukmál ilyen-olyan ürüggyel valakire 10 féle gyógyszert.Mivel az ilyen jellegű tanulmányok általában valamely nagy gyógyszergyár által finanszírizottak így ez a kör itt bezárul...

A szervezet által termelt növekedési hormont szint általában 10 évente a felére csökken.Ez annyit jelent,hogy egy 10-éves gyermek feleannyi hgh-t termel mint egy bébi.Egy 20-évesé már csak a negyede a bébi által termelt szintnek.Öregkorra szinte csak annyi hgh- termelődik ami az anyagcseréhez feltétlenül szükséges.Mivel a szervezet öregkorra leépül,ezéltal csökkennek a különböző hormonok is  mint pl: progeszteron,melatonin,DHEA stb...

Öregedés ellen a második legnépszerűbb a HGH.

Valami ok aazért csak van ha az anti-aging klinikák felírják...ha hatástalan lenne már rég feledésbe merült volna.

Van azonban néhány figyelemreméltó hatása amit az "ellenzők" sem hagyhatnak figyelmen kívül:

  • simább "baba jellegű" bőr ami először a kézfejen észrevehető majd a késöbbiek során az egész testen
  • gyorsabb haj és köröm növekedés/regenerálódás
  • energikusság,jobb energiaszint a nap során
  • gyorsabb regenerálódás fizikai aktivitás után
  • izomnövekedés
  • csökkenő testzsírszázalék

 5.Hogyan kell elkészíteni,és adagolni a hgh-t?

Folyékony formában a somatropin nagyon érzékeny.Nem kellő körültekintéssel könnyen kárt tehetünk benne.Ha már el van készítve érzékeny a melegre,már szobahőmérséklet sem tesz ilyenkor jót neki,és a rázkódásra is.Soha ne fecskendezzük közvetlenül  magára a porra-korongra az oldószert,hanem lassan szépen a fiola oldalára.Ne mozgassuk vagy rázzuk a már elkészített oldatot,ne fagyasszuk le,és a hűtőből csak néhány percre vegyük ki.A liofilizált fiolákat is tartsuk a hűtőszekrényben,de ne a fagyasztóban.

Oldószer

A hgh-t többféle oldószerrel is elkészíthetjük,legyen az bakteriosztatikus víz,szalin (0.9% NaCl) vagy közönséges injekcióhoz való víz.Bármelyik megfelelő.

Fecskendő

Mivel vízzel készítjük el ,és a legtöbben szubkután (sc) használják,általában az inzulinos fecskendő használatos.Az ezen látható 100 egységes skálázásnak köszönhetően könnyedén  adagolható a megfelelő mennyiség.

Az elkészítés

A hgh vagy már oldott,beadásra kész állapotban úgynevezett "tollban" van,vagy liofilizált állapotban mintegy préselt korong alakban a fiola alján található.Az utóbbi verziót amely egyuttal a gyakoribb is, magunknak kell összekevernünk megfelelő mennyiségű oldószerrel,ezen folyamat azonban igényel némi elővigyázatosságot.

Tehát a folyamat:

Pattintsuk le a műanyag kupakot a hgh fioláról,és fertőtlenítsük a gumidugót alkoholos fertőtlenítővel (ez az elsőszámú hiba amit sajnos sokan elkövetnek/kihagynak) hagyjunk kb egy percet a fertőtlenítőnek ,hogy rendesen elvégezze a dolgát és hogy elpárologjon.Szívjunk fel 1ml oldószert a fecskendőbe,szúrjuk át a gumidugót,és finoman lassan a fiola oldarára engedve,nem direkt a fehér porkorongra,fecskendezzük az oldószert.A por nagyrésze pillanatok alatt felodódik,de maradhat néhány oldatlan gombóc vissza,ilyen kor semmiképpen se rázzuk fel a fiolát,hanem finoman két ujjunk közt forgassuk néhányszor a fiolát.Ez néhány perc után általában hatásos.Másik megoldás lehet még ha egyszerűen az oldószer befecskendezése után visszatesszük a fiolát óvatosan a hűtőbe és egy félóra elteltével biztosan feloldódik teljesen.

Mielőtt kiszívnánk a megfelelő mennyiségű hgh-t a fiolából néhányszor ismét fogassuk a fiolát,majd csak ezután szívjuk ki az adagot mégpedíg a következő módon:szívjunk egy teljes fecskendőnyi levegőt fel,majd a gumidugót átszúrva az oldatot nem elérve fecskendezzük be a levegőt,de ne csináljun buborékokat sem.Erre azért van szükség mert a hgh fiolákban vákuum van ezért így azt valamelyest a befecskendezett levegővel kiegyenlítjük így nem kell erőszakosan kiszívni az oladot.Van aki minden alkalommal új fecskendőt használ és csak az egyszeri beadandó mennyiséget szívja ki egyszerre,van akiaz egész 1ml-rt és a fecskendőt használja addíg amig annak tartalma el nem fogy.

Adagolás

2 egység naponta-ez általában "anti-aging" cérl elegendő,beadható a nap bármely szakában ,ürs vagy tele gyomorra nemszámít.Legjobb reggel felkeléskor vagy maxnéhány órával lefekvés előtt,ugyanisa szervezet maga is felszabadítja a sajátját elalváskor.Ezért ha közvetlenül lefekvés előtt használjuk  a saját növekedési hormontól megfosztjuk magunkat ami nyilván nem cél.

4 egység naponta-ez egy általános adagnak modható sportolói szemszögből nézve.Van ki naponta 6 egységet használ a jobb hatás reményében ,de ezzel erősödnek ugye a mellékhatások is.Ilyen pl a kéztőalagut szindróma amely általában arra kényszeríti a használó,hogy egy  időre csökkentse az adagot,vagy ha nagyon alattomos akkor hagyja ki a szert néhány hétig amig teljesen el nem múlik a zsibbadás.Ajánlott továbbá elosztani a napi adagot  több részre pl reggel 2 egység és további 2 egység a du folyamán.

8-16 egység naponta-ezt az adagot általában sérülések vagy égés után alkalmazzák,és mivel ez elég magas adag soha nem tovább néhány hétnél.Ennél az adagnál borítékolható a kéztőalagut szindróma,de a cél érdekében-ami általában komoly ilyen adagnál-elviselhető egy kis diszkomfort.

Általános tapasztalat

2-és 4 egység között naponta általában megfelelő mennyiség,ezt azonban mindenkinek magának kell kitapasztalnia mennyi elég.Általában amikor kezdődik a csuklóban a zsibbadás az a határ.Hosszutávon mérsékelt adagolásnál talán elviselhető,de nagyobb adagok esetén főleg eleinte eléggé zavaró lehet még a mindennapi rutinban is.

A megnövekedett növekedési hormonszint általában többletmunkára készteti a pajzsmirigyet ,ezért nem árt ha ellenőrizve vannak a hormonszintek bizonyos időközönkét,hogy tudjuk minden rendben van-e.Ha csökkent a pajzsmirigyhormonszitn nem árt csökkenteni a hgh adagolást vagy elhagyni a szert néhány hétre.

FIGYELMEZTETÉS!

A hgh közvetlen hatással van a vércukorszintre,ezért ha a szer használója cukorbeteg feltétlenül konzultáljon orvossal mielőtt elkezdi használni a szert,mert általában adagmódosításra van szükség.

A hgh beadása

A hgh beadható intramuszkulárisa izomba bárhová,vagy szubkután bőr alá pl a has környékére.Fontos hogy a beadás helyét váltogassuk mert így elkerülhető a zsírszövet egyoldalú csökkenése,tudniillik a hgh beadási helxén csökken a zsírszövet.

Hgh kúra kezdése és befejezése

Sok félreértés olvasható az interneten a helyes hgh használattal kapcsolatban,ezek általában olyan 0 alappal rendelkező "hallottam a haveromtól"mendemondák.Néhányan azt hiszik hogy 5 napi szedés után 2 napig nem kell használni a hgh-t.Ez a hülyeség még azokból az időkből ered amikor a hgh nagyon drága szer volt és nemnagyon volt elérhető,ezét a testépítőkígy próbálták meg a lehető legjobban elnyújtani a kúrát.Az emberi szervezet soha nem tart szünetet a saját növekedési hormon termelésben.

folyt. köv.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

komment

2014.12.21.
19:41

Írta: ugbody

Primobolan (methenolone acetate,enathate)

Be kell vallanom,hogy ebben a posztban bizony elfogult leszek,mivel egy olyan szerről lesz szó amely személyes kedvenceim közé tartozik és ez nem más mint a PRIMOBOLAN DEPOT.Igen csupa nagybetűvel mert megérdemli.A nők igencsak nagyra becsülik,viszont sok férfi hatástalan,vagy gyenge szernek tartja.Véleményem szerint ennek két oka lehet,az egyik az,hogy nem tudnak eredeti készítményhez hozzájutni,ezáltal a hamis szer nem hozza a kívánt hatást.A másik ok a nem megfelelő mennyiség alkalmazása,mivel ez egy kifejezetten drága szer,ráadásul sokak számára nem hozzáférhető mert rengeteg a hamisítvány belőle,így nem tudják megoldani az a heti mennyiséget amit megkívánna.Ez szerintem férfiaknak 800-1000mg hetente,de minimum 4-500mg (kezdőknek).Mivel nem mérgező 16-20 héten át használva már igen jól megmutatja mit tud.

A Primo hatóanyaga a methenolone kétfajata észterrel kerül(t) forgalomba,acetate és enathate képpen.Ez egy olyan szer ami kétféleképpen bevihető,ergo készült belőle tabletta is ennek hatóanyaga a methenolone acetate,és injektálható formáé pedíg a methenolone enanthate.Meg kell jegyeznünk,hogy régebben lézezett az acetate formának is injekció változta 20mg/ml-es erősségben,azonban azt már régen kivonták a forgalomból.

Az eredeti Primobolan a Schering gyár terméke,mindkét formában ez az előállító (Bayer-Schering napjainkban).A tabletták 3 féle erősségben 5;25;és 50mg-osban léteztek,de manapság  már csak Japánban és Dél-afrikában elérhető legálisan,ezért a tablettás változat szinte mindenki számára úgymond hozzáférhetetlen.Ez azonban néhány női felhasználótól eltekintve nem is nagy probléma mivel az injekció sokkal jobban hasznosul mint a tabletták.

Az injekció egy mililiterben 100mg methenolone enathate-ot tartalmaz (régebben volt egy gyengébb "Primobolan Depot mite" változata is 50mg/ml erősségben),és már CSAK Törökországban gyártják.A spanyol gyártmány már régen kereskedelmen kívül van,de elképzelhető,hogy a feketepiacon hébe-hóba még felbukkan,ugyanez a helyzet a görög verzióval is,nem gyártják már, a mexicoi és a japán meg ugye szóba sem kerül hiszen nem jut el hozzánk még ha nagyon akarjuk akkor sem.

A feketepiacon az UG gyártók közül számos kínál primót,de ennek zöme sajnos csak "valami más",mivel ez a hatóanyag a trenbolone és az oxandrolone mellett az egyik legdrágább,ezért nagy a kísértés a hamisításra.A szokásos erőssége 100mg/ml általában a hagyományos 10 ml-es fiolában,de akad néhány gyártó és zömmel a privát gyártóknál láttam a 200mg/ml-es változatot ami azért is előnyös mert jelentősen csökkenti a heti olajadagot amellett,hogy a koncentráltabb szerek valamivel jobban hatnak.

A methenolone a DHT  származéka ezért semekkora adagban nem aromatizál.Ezért általában nem okoz vérnyomásemelkedést,mivel nincs vízvisszatartás sem.Nem egy hirtelen tömegnövelő szteroid,hanem egy stabil,biztonságos lassal épitkező fajta.Inkább azoknak ajánlott akiknél fontos szempont a víznélküli minőségi izomnövekedés.

Általános adagolásnál ritkák az androgén okozta mellékhatások,de nem zárhatók ki,mivel DHT származék gyorsíthatja azörökletes kopaszodást.Nőknél férfiasodási jelenségek kialakulhatnak mint pl:szőrősödés,mélyült hang,menstruációs problémák.

Nem mérgező a májra,viszont a vérzsírértékeket negatívan befolyásolja.

A saját hormontermelést elnyomja, azonban sokkal kevésbé mint ugyanannyi adagban kapott testosteron,ami annyit tesz,hogy könyebb a PCT-vel helyrerázódni,bár ezt a szert a nőkön és a kezdőkön kívül senki nem használja egyedüli szteroidként,hameg már kombináljuk mindjárt más a helyzet.

Férfiak előszeretettel kombinálják szálkásításnál szintén nem aromatizálódó szerekkel mint pl oxandrolone,stanozolol,vagy halotestin amely a magas androgéntartalma miatt jól kiegészíti a primó erős anabolikus oldalát.természetesen tömegnövelésnél is megfelelő kiegészítést nyújthat egy nem mérgező választásként pl boldenon és testo mellett.A legenda szerint a Primo Arnold egyik kedvenc szere,melyet gyakran használt a másik nagy kedvencével a Dianabollal párosítva.

Régi Schering Primobolan 25mg tabletták

fake_primotabs.jpg

Global Anabolics (UG)

primo-25_2_.JPG

spanyol hamis Primobolan

spanish_primo_fake.jpg

régi kiszerelésű Török Primobolan

primobolan-depot1-570x427.jpg

régebbi kiszerelésű Török Primobolanprimo_bayer-schering.jpg

 

torok_bayer_primo.jpg

 

jelenlegi legújabb kiszerelés

primobolan-depot-rimobolan-.jpg

 

komment

Címkék: primobolan primobolan depot methenolone methenolone acetate methenolone enanthate

2014.11.03.
19:53

Írta: ugbody

wedinos.org

Ebben a posztban egy érdekes oldalról lesz szó,egy olyan oldalról amely ártalomcsökkentés gyanánt a feketepiacon kapható különféle szereket bevizsgálja.Igaz,hogy mennyiségeket nem határoz meg az adott mintából,csak a hatóanyagot azonosítja,de ez is fontos és nagy segítség.Az oldal elsősorban az utcán kapható drogok tesztelésére szakosodott,de mivel az utcán lehet kapni szteroidokat is és az ártalomcsökkentésbe bőven belefér ezekkel is foglalkozni, így bevizsgáltak rengeteg anabolikus/androgén szteroidot is.Fontos megjegyezni,hogy a mintaküldés anonym,és a felhasználók által történik,tehát el kell küldeni az azonosítandó mintát a megadott módon,és ha mindenmegfelelő láthatjuk az eredményt.

Na azért nem minden arany ami fénylik...az első probléma az,hogy az oldal wales-i ,ezért túlnyomó részben nagy- britanniából származó információkkal találkozhatunk.A második probléma az,hogy 2014 július 25.-e óta nem vizsgálnak több teljesítményfokozó szert,mert a beérkezett mintamennyiség meghaladja a személyzet kapacítását.Azért ha megnézzük egy-egy vizsgálat most is becsúszik,de messze nem annyi mint régen.

Azért is érdekes ennek ellenére az oldal,mert az egyszeri felhasználó itt világosan láthatja,hogy egyes esetekben nem is azt tatalmazza a szer amit vett,hanem valami egészen mást.Különösen jó,hogy egyes esetekben fel van tüntetve a gyártó is,néha egészen meglepődtem az eredményeken.

Íme egy kis útbaigazítás a felhasználást illetően:

kezdő oldalon katt "Sample results"

wedinos 1.png

következő oldalon a keresőbe jelöljük be,hogy "By keyword" majd írjuk be a keresendő hatóanyag nevét,itt most testosterone propionate,majd "Search"

wedinos 2.png

a találatoknál a fekete téglalapban látható információ érdekesek a számunkra

1:"purchase intent" -mi az amit vett pl:naposim,bionabolstb márkanevek itt most Sustenon (sustanon)

2:"package label"- mi van a cimkén

3:"sample upon analysis (major) -amit ténylegesen tartalmaz nagyrészben

4:"sample upon analysis (minor) - amit ténylegesen tartalmaz még járulékosan

A példa alapján  a keresésre adott első minta egy Alpha-pharma induject-250 volt amely teljesen jól szerepelt hiszen mind a négy testosteron hatóanyag amelynek a sustanonban lennie kelljelen volt,és nem tartalmazott más vagy több összetevőt.

wedinos 3.png

A következő Delta pharmaceuticals Tri Tren készítménynek viszont nem szabadna itt lennie, mert ez eredetileg egy háromkomponensű trenbolone készítmény hivatott lenni,de mivel csak trenbolone enathate és testosteron propionate lett a tesz eredménye és mi testosterone propionate-ra kerestünk így a rendszer megtalálta.

A nagy kérdés viszont az,hogy hol a tren acetate és a hexa ha ez egy háromkomponensű trenbolone,és mit keres benne testo propionate??

Jó keresgélést mindenkinek!

 

komment

Címkék: laborteszt wedinos.org wedinos

2014.07.16.
13:03

Írta: ugbody

Július-változások

X-line megkért,had írjon pár sort,mert változások történtek amik mindenkit érintenek.

Sziasztok

Változások vannak a kommunikáció területén amely annyit tesz,hogy csak bizonyos email szolgáltatóktól kapott levelekre válaszolok.Mint ismeretes a nagy testvér mindent lát,és ez nem jó.Nem jó,és nem is rá tartozik.Az olyan szolgáltatók mint a GMAIL,YAHOO,ÉS AZ ÖSSZES INGYENES SZOLGÁLTATÓ (FREEMAIL,VIPMAIL,INDAMAIL,STB AZ ÖSSZES MAGYAR) AMELY NEM OFFSORE A HATÓSÁGOK ÁLTAL ELLENŐRZÖTT.A legrosszabb a gmail (google) mert szorosan együttműködik a hatóságokkal,és állandó kereséssel turkál a levelek tartalmában.

Amik szóba jöhetnek általában fizetősek,de szinte kivétel nélkül mindnek van ingyenes próbafunkciója ami időben korlátozott (1-2 hét) de azonban ez bőven elég egy rendelés teljesítésére,amelett,hogy adatainkat biztonságban tudhassuk.

anonymousspeech-offshore panama *****

countermail-secure from Sweden ****

securenym-secure ****

safe-mail - "kvázi" biztonságos mivel offshore és végtelen az ingyenes funkciója,de nem a legjobb ***

Barátkozzunk meg a gondolattal,hogy ebben a világban a legjobb szolgáltatásokért bizony fizetni kell,de ez a saját érdekünket szolgálja.

 

komment

2014.05.02.
20:53

Írta: ugbody

Május=Jó hírek Xtreme-line

Nos még kb egy hónappal ezelőtt megkeresett az Xtreme-line hazai embere,hogy van-e rá lehetőség,hogy itt hirdessen.Mivel én már korábban is találkoztam ezzel a gyártóval,és véleményem szerint jó minőséget képviselt,részemről semmi probléma.

Ugyan tegnap már kiment egy rakat mail,de még rengeteg visszavan, ezért aki szeretne többet tudni az írjon a

3kkk@safe-mail.net címre,nem fog csalódni sem az árakat,sem a minőséget illetően.

 

1 komment

Címkék: xtreme-line

2014.02.16.
22:12

Írta: ugbody

Oxandrolone

Az oxandrolone nevű hatóanyag a dihydrotestosteron származéka.Megalkotásakor arra törekedtek,hogy a lehető legjobban szétválasszák az anabolikus és az androgén hatásokat.Mind ismeretes a tudomány mai állása szerint ezeket a hatásokat egymástól teljesen szétválasztani nem lehet.Ez azt jelenti,hogy nincsen csak anabolikus szer androgén hatások nélkül,és nem létezik csupán androgén anyag valamennyi anabolikus hatás nélkül.Ez azért érdekes mert az idők során bebizonyosodott,hogy az erős androgén hatások sok nemkívánt mellékhatás kiváltó okai lehetnek,pl:magas vérnyomás,megnövekedett agresszivitás (roid rage),férfiasodási jelenségek-hang mélyülése,fokozott szőrösödés,felgyorsult kopaszodás,zsíros-olajos bőr,stb...Általában a szakirodalomban a testosteront szokták kiinduló alapul venni,és az anabolikus/androgén értékeit 100/100-nak venni,majd ehhez az értékhez képest viszonyítani a többi szert.Az oxandrolone értékei ehhez a kiinduló 100/100-as (anabolikus/androgén) értékekhez képest 24/322-630 ami annyit jelent,hogy az androgén szint ~csak az ötöde a testosteronnak,míg az anabolikus oldal 3.2-6.3 szerese a testoénak,sajnos azonban ezek az értékek papíron jól mutatnak,de a tapasztalat gyakran mást mutat.Gondoljunk csak bele,milyen jó lenne egy olyan szer mellékhatások tekintetében elsőrorban ami ali androgén,és közben 3x annyira anabolikus mint a testosteron!Minden testépítő álma lenne egy olyan szer amelyet szinte "büntetlenül"szedhetne,és közben kimagasló eredményeket érne el vele.Sajnos ez a gyakorlatban nem így van,de azért ne írjuk le cseppet sem ezt a szert,ugyanis tartogat olyan előnyöket az atléták számára amelyeket más szer nem.Például:egyáltalán nem alakul át ösztrogénné,nincs progeszteron aktivitás,nincs vízvisszatartó hatása még nagy adagban sem,kevésbé nyomja el a saját hormontermelést.Ezek mind olyan tulajdonságok melyek a tiszta izomnövekedést helyezik előtérbe például futóknál,vagy úszóknál,egyszóval olyan atlétáknál akiknél fontos a száraz minőségi izomtömeg,felesleges víz nélkül.

Hivatalosan az USA-ban kapható Oxandrin néven 2.5mg-os és 10mg-os tablettaként méregdrágán,sajnos az európai piacot tekintve az egyetlen évtizedekkel ezelőtt jelenlévő olasz "oxandrolone spa" nevű készítményt is régen kivonták a forgalomból.Amit tehetünk az ügyben az az,hogy underground szinten keresgélünk (tehát a feketepiacon) .Mivel sajnos az egyik legdrágább hatóanyag (a sok pozitív hatást meg kell fizetni) sok belőle a hamisítvány.Megbízható vétel ezért csak néhány gyártó lehet: ,Sciroxx,X-treme line,Arl.

Mellékhatásai (ösztrogenikus)

Az oxandrolone nem aromatizálódik,és nincs progeszteron aktivitása sem,ezért nincs szükség anti-ösztrogén szerek szedésére,vagy aromatáz-gátlószerek használatára.Ez nagy megkönnyebbülést jelent azoknak akik érzékenyen reagálnak az ilyen szerekre,egyben csökkenti a szedhető gyógyszerek összességét,ami hosszabb távon sokat számíthat mind egészség,mind pedíg pénz tekintetében.Mivel nincs ösztrogén mellékhatás még az arra érzékenyeknél sem,ezért nem kell számolni megnövekedett vízvisszatartással,ennek következtében lehetségesen kialakuló magas vérnyomással,és fedett "vizes-pufi" kinézettel.

Androgenikus mellékhatások

Mint minden anabolikus szteroidnak az oxandrolonnak is lehetnek alacsony androgén tartalma ellenére erre jellemző mellékhatásai,ilyenek pl:olajos/zsíros bőr,megnövekedett szőrösödés,hajhullás/kopaszodás ,nőknél férfiasoási jelenségek,a bőr szerkezetzének megváltozása,stb.

Májra gyakorolt hatások

Sajnos az oxandrolone mint sok más szájon át szedhető szteroid 17-alpha alkil csoporttal rendelkezik,ezáltal a máj kevésbé tudja lebontani mielőtt kifejtené a hatását,azonban ez  többletmunkát jelent eme szerv számára.Hogy elkerüljük az ezzel a többletmunkával járó szövődményeket,igyekezzünk a szer használatát 6-8hétre korlátozni,illetve megfelelő májvédő szerekkel (pl: liv-52 DS,glutatione) kúránkat kiegészíteni.Itt meg kell jegyeznünk,hogy klinikai vizsgálatok kimutatták,hogy a többi 17-alkilált orális szteroidhoz (methandrostenolone,oxymetholone,stanozolol) képest az oxandrolone sokkal kevésbé károsítja a májat,ezt az is bizonyítja miszerint a szer több mint egy harmada változatlan formában ürül a vizelettel.

Szív és érrendszer

Az anabolikus szteroidok közvetlen hatással vannak a szív és érrendszerre,amely a rossz koleszterin (LDL) megnövekedésében és a jó koleszterin (HDL) csökkenésében,valamint az összvérzsírértékek emelkedésében mutatkozik meg.Ezen hatások kialakulásában döntő szerepet játszik az adott szer adagolása (szájon át vagy injektálva) az adott anyag típusa (aromatizálódik-e vagy sem) és a májban való lebomlása (17 alpha alkilált-e vagy sem).A legrosszabb ebben a tekintetben a 17-alkilált,nem aromatizálódó,szájon át szedhető szerek összessége.Sajnos az oxandrolon is ide tartozik,mivel az előbb sorolt kritériumoknal egytől-egyig megfelel.Az imént említett mellékhatások csökkenthetőek rendszeres kardio edzésprogrammal,valamint a lehető legkevesebb só,koleszterin,és egyszerű cukor bevitelével,valamint halolaj (omega3 3000mg/nap) bevitelével.

Saját hormontermelés

Mint minden anabolikus/androgén szteroidnak az oxandrolonnak is van elnyomó hatása a saját hormonrendszerre.A különbség a többi anyaghoz képest az,hogy ez viszonylag nagy adagok esetén (80mg/nap) is csak ~50% ,míg pl testosterontól 2-3 hét után  már közelítünk a 70% felé,ami a kúra továbi részében elérheti a 0%-os saját termelést is.Ezért az ilyen kúráknál ajánlatos a HCG folyamatos kúra közbeni kis adagokkal való kiegészítése.Oxandrolon kúra után is megfontolandó a hormonvisszaállítás,hiszen a gyakorlatban ritkán szedik egyedüli szerként ami tovább növeli a lehetséges endogén hormonelnyomást aminek egyenes következménye kell hogy legyen a hormonvisszaállítás (PCT) a kúra végeztével.

Adagolása

Az oxandrolont gyakran kombinálják más szerekkel a hatványozott hatás érdekében.Tömegnöveléshez általában testosteronnal,abból is egy hosszabbal (enathate) általában,ezt kiegészíve még nandrolonnal (decanoate),vagy boldenonnal( undecylenate).Minőségíbb eredmény eléréséhez általában nem aromatizálódó szteroidokkal primobolannal (enathate) és/vagy trenbolonnal (acetate/enanthate) ,és/vagy drostanolone (propionate/enanthate) kombinálják.Nők is előszerettel használják kedvező gyenge androgén hatásai miatt.Különösen hatékonynak bizonyult beszámolók alapján a versenydiétában,ugyanis egyfajta teltségérzetet hoz létre a gyomorban ami miatt megkönnyíti a diétát,illetve csökkenti ezáltal az éhségézrzetet,így elviselhetőbé teszi a diéta alatti "szemét kaja" utáni sóvárgást.Ezen apró,de nem elhanyagolható tulajdonságai alapján vált ez a szer sok ember népszerű kiegészítőjévé.

Az egykoron közkedvelt olasz Oxandrolone SPA 2.5mg/tab

Oxandrolone_SPA_Italie.jpg

Az Unigen féle Thaiföldi oxandrolone az Oxavar 10mg/tab

oxavar_unigen.jpg

A kínai Jinan féle Zhonavar 10mg/tab

Zhonavar1.jpg

Zhonavar 10mg tabs

Zhonavar3.jpg

1 komment

Címkék: oxandrolone oxavar zhonavar

2014.01.22.
18:08

Írta: ugbody

Szolgálati közlemény!

A következő e-mail szolgáltatóktól kapott levelekre biztosan NEM tudok válaszolni,mert a safe-mail rendszere nem engedi:

  • freemail.hu
  • vipmail.hu
  • indamail.hu

Ezért ha valaki írni szeretne ne ezeket használja.

hgmara@safe-mail.net

komment

2014.01.09.
19:30

Írta: ugbody

Deca-durabolin (nandrolone decanoate) updated

A nandrolone decanoate a nandrolon nevű anabolikus szteroid injektálható változata.A decanoate észter a hormon lassú felszabadulását okozza az izomszövetből,ez 3 hétig is eltarthat.A nandrolone felépítéséban hasonlít a tesztoszteronra,ezért 19 nortesztoszteronnak is hívják.Ugyanúgy mint a testonak erős anabolikus hatása van,viszont az androgén erőssége csak harmada a testonak.

Eredeti céljára hivatottana következő betegségekre ajánlották: műtétek utáni gyorsabb felépülés,csontritkulás,előrehaladott mellrák,különböző betegségekből adódó fogyás és legyengülés,időskori általános gyengeség és csonttörések fokozott kockázata,égési sérülések,súlyos trauma,fekély,kiegészítő kezelése a vérszegénységnek,gyermekek fejlődési és felépítési zavarai.

Általános erősségei: 25;50;100;200 mg/ml humángyógyászati szerek esetén,és 200;250;300;300+mg/ml UG gyártók esetén.

Mellékhatásai

Ösztrogenikus

Ösztrogénné való átalakulási hajlama a testosteronhoz képest 20%,ezért ezen mellékhatások ugyan lehetségesek,de erősen dózisfüggőek.VISZONT progeszteron okozta mellékhatások felléphetnek,amik nagyon hasonlóak az öszrogén okozta mellékhatásokhoz-gynecomastia,megnövekedett zsírraktározás,vizesedés,saját testosteron termelés gátlása.Az ösztroval erősítik egymás hatását,ezért pl.nem kell feltétlenül nagy adag ösztrogénnek lennie,hogy gynecomastia kialakulhon.Anti-ösztrogének (tamoxifen,clomifen) használata általában enyhíti a problémát,még hatásosabb lehet anti-aromatáz (anastrozole,letrozole,exemestane)használata extrém esetekbe,azonban ezek sokkal drágább szerek ráadásul kedvezőtlen hatással vannak a vérzsír értékekre.

Androgenikus mellékhatások

Mivel egy anabolikus szteroidról van szó itt is számolni kell androgén mellékhatásokkal főleg nagy adagban.Ezek lehetnek pl:olajos bőr,pattanások,fokoztt szőnövekedés.Az anabolikus szteroidok az arra érzékenyeknél felgyorsíthatják a kopaszodást.Nőknél tipikusan férfiasodási jelenségek léphetnek fel,pl szőrnövekedés,a hang mélyülése,a bőr szerkezetének megváltozása,menstruációs problámák,csiklónövekedés.

Libidóra gyakorolt hatása

Fontos megjegyezni,hogy bármennyire is biztonságosnak hangzik a deca-durabolin,pont a csökkent androgén tartalma miatt,valamint,hogy erősen képes elnyomni a saját hormontermelést kifejezetten hátrányos hatása van a libidóra ha más androgén nélkül használják.

Kardiovaszkuláris (szív és érrendszer) hatása

Az anabolikus szteroidok erős hatással vannak a koleszterinszintre valamint a vérzsír értékekre egyaránt.Ezek általában hátrányos változások amik a védő koleszterin (HDL) csökkenésében,és a rossz koleszterin (LDL) növekedésében mutatkoznak meg.Ez sajnos megnöveli a későbbi érelmeszesedés kockázatát ami további rendszerint súlyos betegségeket okozhat.Az,hogy egy-egy szer mennyire szól bele ebbe az függ az adagolástól,az adagolás módjától (szájon át szedhető vagy injektálható)  a szteroid tipusától (aromatizálódó-e vagy sem) és a máj lebontási sebességétől.Egy vizsgálatban heti 600mg deca.durabolin 10 héten át 26%-os csökkenést mutatott a HDL-szintben.Ez egy kissé nagyobb volt mint azonos mennyiségű testo cypionate esetében.Ezért megállapítható,hogy a nadrolone decanoate negatívabb hatással bír ezekre az értékekre mint a testosteron,de mégis kevésbé olyan rossz mint pl a 17-alkilált szájon át szedhető szerek (methandrostenolone,stanozolol) esetében.

Hatása a saját hormontermelésre

Az anabolikus szteroidok többé-kevésbé elnyomják a saját hormontermelést.Kutatások bizonyítják,hogy csupán heti 100mg (!) nandrolon decanoate hat hétig szedve 57%-al nyomta el a saját hormontermelést.Ez heti 300mg-nál 70%-ra növekedett.Ez elég erős elnyomás ahhoz képest,hogy itt még nem is voltak nagy adagok.Valószínüleg ennek az erős elnyomásnak köze lehet a nandrolone progeszteron aktivitásának.Ezért minden esetben szüksége a kúra utáni  visszaállítás.

Adagolása

Általánosan heti 200-600mg-ot szoktak használni  8-12 hétig.Ez már észrevehető változást tud okozni mint tömegben mint erőben egyaránt.Ez általában jó minőségű tömeg,vízvisszatartás inkább a 600mg körüli és az feletti adagolásnál várható.Több helyen olvashattuk,hogy arányaiban a legjobb eredményt a testsúlykilogrammonkénti 4mg/heti adagolással érhetjük el.Ez egy 100kg-os ember esetében 400mg/hét.Összességébenelmondható ,hogy a hatás látványos,de nem drasztikus,és kb egy ugyanolyan mennyiségű testosteron kúrának a fele.
A decát gyakran kombinálják a megnövekedett hatás végett.Egy heti 200-400mg decából és hozzá napi 20-30mg stanozoloból álló keverék megfelelő diétával párosítva igyencsak jó páros lehet.Tömegelésnél is gyakran láthatjuk a decát heti 400-600mg-os adagolással testo enanthate,és vagy methandrostenolone  napi 20-30mg-os adagolásával.

Készítmények

Habár hazai forgalomban van Richter által gyártott Retabolil  50mg/ml-es kiszerelésben,annyira drága (~ 8000 Huf/ampulla! ) hogy ez szinte szóba sem jöhet.

Norma Hellas-görög "kék" deca (alább látható) egy ideje szünetel a gyártás,bár nálunk változatlanul lehet kapni a szart

norma deca régi.jpg

Sárga kupakos Organon Deca (lásd alább)-jópár éve nem gyártják-magyarországon változatlanul kapható.

yellow top deca.JPG

Ami jó vétel lehet az a pakisztáni OBS Pharmatec féle Deca-durabolin 100mg/ml, 1ml-es ampullában.(lásd alább)

obs pharmatec deca (615 x 459).jpg

Ennyivel nagyjából ki is merült a humángyógyászati paletta,csak UG szinten érdemes keresgélnünk: X-treme line,ARL,Sciroxx,Geneza,szinte mindenb UG gyártó palettáján megtalálható ugyan,de nem mindegy milyen tisztaságban, erősségben, és minőségben.

Említést kell tennünk néhány készítményről még,hogy ezeket gyártják-e még az kétséges.

Lengyel Organonos Deca

deca.pol.apo.jpg

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Thaiföldi Organonos Deca

deca.thailand1.jpg

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

A Thai ampullák

deca.thailand2.jpg

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Laboratorio Chile 50mg/ml

deca_chile.jpg

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

deca_chile_2.jpg

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Iran Hormone deca

iran hormone deca0.jpg

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Egy másik iráni deca az I.P.D.I.C.-től

nandro iran 0.JPG

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

nandro iran.JPG

komment

Címkék: deca durabolin nandrolone decanoate

2014.01.01.
13:42

Írta: ugbody

TNE-Testosterone suspension-Testosteron base

A testo susp egy injekcióban beadható testó készítmény,amely NEM rendelkezik hozzáadott észterrel.Ezért is szokták testo no ester, (TNE),vagy testo base néven emlegetni.Eredetileg vízbázisú,azaz nem olajban,hanem vízben oldották fel a hatóanyagot,de újabban olajjal is készül.Testépítő és erőemelő körökben extrém hatásosságáról ,és nagyon gyors hatóidejéről híres.Hasonlításképp ha pl Sustanont használunk ott hetek kellenek mire elfogadhatóan megemelkedik a vér hormonszintje,míg a suspenziónál ez csupán órák kérdése.Erő és tömegnövekedés már az első héten észrevehető.Kúraszerűen használva általában 4-5 hétig szedik,eddigre már nagyban érezhető a hatás,míg ha Sustanont használnánk az még csak ennyi idő multán kezdene igazán hatni.
    Általános erőssége 50,75 és 100mg mililiterenként.Mivel a testo nem igazán vízoldékony  rövid állás után a hatóanyag leüllepedik és különválik a víztől,ezért felhasználás előtt mindíg össze kell rázni.Természetesen ez az olajos készítményeknél nem történik meg.
Maga a TNE (észternélküli testo) rövid felezési idővel rendelkezik,ezért minimum heti 3-4x kellene adagolni.Viszont ha adagolást kalkulálunk itt pontosan annyi a bevitt testo mint amennyit számolunk,100mg=100mg,250mg=250mg,hiszen itt most nincs észtertömeg amit ebből ki kellene vonnunk.250mg testo enanhate-nál a tiszta testo érték:180mg,mivel 100mg enanthate az észter tömege miatt csak 72mg testo-t jelent.
    Mellékhatásai általában megegyeznek a többi tesztoéval,annyi különbséggel,hogy itt sokkal gyorsabban jelentkeznek.Szinte azonnal aromatizál,a megnövekedett ösztrogénszint okozhat vízvisszatartást,testzsírosodást,és gynecomastiát,ezért jó megoldás ha mindíg van kéznél anti-ösztrogén.További mellékhatások lehetnek az olajos bőr,és a fokozott szőrnövekedés, valamint ha genetikailag hajlamosak vagyunk rá akkor a kopaszodás.A májra nem káros,így értékeltolódások nem várhatóak,viszont mint szinte minegyik szteroid növeli a rossz LDL-koleszterint,és csökkenti a védő (jó) HDL-koleszterin szintjét.Ugyan ezen hatás kiváltásában sokkal enyhébb mint a 17-alpha metilált származékok,de nem szabad azért ezt elhanyagolni.A halolaj kiegészítés jó szolgálatot tehet.
    Sajnos mint elsődleges férfi hormon,a tesztoszteron erősen és gyorsan elnyomja a saját hormontermelést,ezért a PCT elengedhetetlen a kúra után.
Mivel vízbázisú, a suspenzió eléggé fájdalmas beadáskor,valamint utána is hiszen rosszul oldódik a hatóanyag a vízben.További hátrány,hogy ha nem micronizált, néha még vastagabb 21G-s tűben is elakad,ezért van mikor elég macerás az alkalmazása.Nyilván ha van rá lehetőség érdemes az olajosat keresni,mert ott ezek a kellemtlenségek nem lépnek fel.
    Általánosan orvosi gyakorlatban (már ahol ez a készítmény forgalomban van) férfi hormon hiányos állapotokban 25-50mg-ot adnak heti 2-3 alkalommal."Off label use" tehát amire a testépítők és erőemelők használják az messze nagyobb adagokat követel,100-200mg minden 2.vagy 3.napon.Közvetlenül edzés előtt egy órával adagolva is szokták használni,ez általában 50-100mg egyéntől függően,mivel a nagyon gyors  hatásának köszönhetően szinte azonnal érezhető a megnövekedett edzésintenzitás valamint a libidó.

A kép bal oldalán levő suspenzión jól látható ahogy a leüllepedett hatóanyag elkülönül.

DSCN0364 (615 x 461) (2).jpg

komment

Címkék: TNE testosterone suspension testosterone base

2013.12.11.
18:35

Írta: ugbody

X-treme line oral suspensions

Mint ígértem ,hogy hallani fogunk erről a gyártóról még, igaznak bizonyult.Mivel a saját és más megbízható emberek tapasztalatait alapul véve jó minőségű készítményekről van szó.Szájon át szedhető készítményei kétféle képpen ,kapszula és folyékony formában kerülnek felhasználásra.Íme néhány a sok közül:

Stanozolol susp.- stanozolol (winni,azolol) 25mg milinként,10ml/üveg

Methandro susp.-methandrostenolone (danabol,naposim) 20mg/ml 10ml/üveg

Turinabol susp.-clordehydromethyltest (oral-turinabol) 20mg/ml 10ml/üveg

Manpower-sildenafil (via gra) 50mg/ml x10ml/üveg

Manpower II-tadalafil ( cia lis)20mg/ml 10ml/üveg

Mindegyik üveg pipettát tartalmaz,amelynek tartalma egy teljes nyomás~1ml-nek megfelelő folyadékot képes felvenni,így könnyedén adagolható.Ízük többnyire édeskés,némi vegyszer utóízzel,de nyilván ez a hatás érdekében jól tolerálható.A szájonát szedhető "liquid oral suspensions" szokatlan kiszerelése ellenére megbízható gyártó,melyet számos tapasztalati beszámoló bizonyít.

DSCN0459 másolata (600 x 450).jpg

2 komment

Címkék: manpower stanozolol manpower II x-treme line turinabol methandro

2013.11.20.
20:37

Írta: ugbody

X-treme line

Mivel hosszas hallgatás után végre ismét be tudtam lépni a blogra,most mergagadom az alkalmat és írok néhány sort megint.A mai posztban egy olyan gyártóról lesz szó amely privát felhasználásra,megrendelésre dolgozik Németországban.Ez azért lehet jó,mert nem feltétlenül/elsősorban profitorientált vállalkozás,a nagyközönség számára közvetlenül nem elérhető,így jobban érvényesül a minőség,a mennyiség helyett.Többféle készítményt gyárt,az egyszerűtől az egészen meglepő kombinációkig.A blendek és a nem mindennapi hatóanyagok egy külön X-treme line név alatt futnak.A szokásostól eltérően  tabletták helyett szájon át szedhető szuszpenziókat készít,illetve néhány orális szer kapszulák formájában ismert.

Tapasztalatok vannak testo propionattal kapcsolatban,az olaj annyira vékony,hogy simán adható 27-29G-s tűvel,másnap nem fáj jobban mint más 100mg/ml-es propionat,viszont a 2. inj. után már érezni lehet az erőnövekedést,+megnövekedett libidót.

Remélhetőleg a közeljövőben e gyártó által kínált más készítményekről is lesz beszámoló,mert épp itt az ideje a minőségi változásnak.

Testo-P 100

x-treme t prop (1824 x 1368).jpg

komment

Címkék: X-treme line testo-p 100

2013.09.19.
08:11

Írta: ugbody

Reload...

Laza négy (!) hónapos sikertelen próbálkozás után ma végre be tudtam lépni a felhasználónevemmel és jelszavammal a blogra.

Van még hova fejlődni blog.hu igaz?

komment

süti beállítások módosítása